Zoeken

Emaus 59
3135 JC Vlaardingen

Beemdstraat 4
5964 AK Son en Breugel

t. 06 22913903
e. info@baanidee.nl

Ontwikkelen nodig?

Bedrijven zijn voortdurend in beweging en werknemers moeten meegroeien. De meeste werknemers vinden het ook leuk om te leren en willen zich ontwikkelen. 

Hoe is dit in uw organisatie? 

Werknemers moeten voor het uitvoeren van hun werk over voldoende relevante kennis beschikken. Zelfontwikkeling van de mens is één van de hoogste vormen van rijkdom. Een opleiding of training leidt tot ontwikkeling en motiveert werknemers op lange termijn meer dan salarisverhoging alleen. 
Binden en boeien van werknemers is belangrijk. In een krappe arbeidsmarkt is dit heel belangrijk. 

Wat onderneemt u om uw personeel te ontwikkelen? 


Personeelsontwikkeling 

Zelfontwikkeling draagt enorm bij aan werkbeleving, werkplezier en productiviteit. Vanuit dit idee bieden we u onder meer aan: 

  • Individueel opleidingsadvies 
    Als een werknemer geen heldere opleidingsvraag heeft, bevragen we in een individueel gesprek op systematische wijze de leerwensen en -doelen, gekoppeld aan het (beter) functioneren. Vervolgens onderzoeken we welk opleidingsbureau de best passende opleiding aanbiedt.
  • Collectief opleidingsadvies 
    Bij een vraag over collectieve ontwikkeling van een afdeling of voor de gehele organisatie, inventariseren we uw opleidingsvraag, de leerwensen en -doelen en op welk gebied de afdeling / organisatie beter wil functioneren of presteren. Bij voorkeur spreken we ook met een aantal medewerkers. In samenspraak kiezen we een maatwerkopleiding en een opleidingsbureau.
  • Opleidingscenter 
    Aan de hand van uw opleidingsbehoefte stellen we een specifiek op uw organisatie afgestemd opleidingsprogramma samen. Vervolgens maken we afspraken met een geselecteerd aantal opleidingsbureaus. De inschrijving van werknemers kunnen we voor u verzorgen.

Resultaat 

Met “Personeelsontwikkeling” biedt u uw werknemers zowel individueel als collectief de kans zich te ontwikkelen en te groeien, waardoor uw hele organisatie groeit.

Copyright 2015 Baanidee   Sitemap    Inloggen