Zoeken

Emaus 59
3135 JC Vlaardingen

Beemdstraat 4
5964 AK Son en Breugel

t. 06 22913903
e. info@baanidee.nl

Tobben of genieten?

Het is weer maandag... Je moet weer naar de zaak... Maar eigenlijk heb je geen zin... 
Je kent dit vast wel en snapt niet waar het vandaan komt. Is dit nog wel de baan die je ambieert en leuk vindt of wil je iets anders? Maar wat? Werken is een bezigheid die veel tijd in beslag neemt en zou eigenlijk bijna het allerleukste van je leven moeten zijn. Leuk werk geeft je energie en zorgt ervoor dat je ook in je privé-leven meer energie hebt. Leef je om te werken of werk je om te leven? 

Hoe nu verder ? 

Je vindt het misschien eng om je zekerheden op te geven en om keuzes te maken. Daarnaast is solliciteren iets wat je niet dagelijks doet. Hoe ziet een goede brief eruit? Aan welke criteria moet deze voldoen? Wat moet je aan? Wat moet je nu wel en juist niet zeggen? 

Wat ga jij er aan doen om leuk werk te vinden ?  En kun jij jezelf verkopen ?

Personeelsheroriëntatie 

Baanidee helpt je bij het vinden van leuk en passend werk. Aan de hand van een scan en een aantal persoonijke gesprekken brengen we je loopbaan en persoonsprofiel in kaart. Nadat we weten wie je bent en welke ambities je hebt, gaan we gezamenlijk op zoek naar het vinden van de baan! 
Wij hebben hiervoor een aantal producten ontwikkeld:

  • Loopbaanorientatie 
    Samen onderzoeken we hoe het komt dat je huidige werk niet meer bij je past. Wie ben je? Waar wil je naartoe? Aan welke voorwaarden moet een nieuwe baan voldoen? Wat geeft je voldoening? Baanidee zet in haar persoonlijke benadering jou centraal. Wij helpen je bij het vinden van DE BAAN!
  • Sollicitatiehulp en jobsearch 
    Hoe vind je een baan die bij je past? Hoe presenteer je jezelf? Hoe ziet een goede brief eruit? Waar let een werkgever op tijdens een sollictatiegesprek? Baanidee begeleidt je naar leuk werk. Wij geven je door onze persoonlijke benadering meer zelfvertrouwen bij het solliciteren en gaan samen met je op zoek naar DE BAAN van je dromen!

Resultaat 

Met behulp van “Personeelsheroriëntatie” zorgen wij ervoor dat je als medewerker meer plezier krijgt in je werk.

Copyright 2015 Baanidee   Sitemap    Inloggen