Zoeken

Emaus 59
3135 JC Vlaardingen

Beemdstraat 4
5964 AK Son en Breugel

t. 06 22913903
e. info@baanidee.nl

Goed geregeld?


Vrijwel elke organisatie heeft wel eens te maken met een fluctuerende personeelsbehoefte. Veelal veroorzaakt door seizoensinvloeden en/of piekwerkzaamheden, soms ook door ziekte. Een deel van de bedrijven lukt het om dit intern op te lossen, andere zoeken externe personele ondersteuning.

Hoe lost u een dergelijk knelpunt op? Door incidenteel overwerk? Of structureel?

Steeds meer organisaties kiezen ervoor hun personeelsbehoefte deels flexibel in te vullen. Zelf, of via een of meerdere externe partijen.

Hoe regelt u de inkoop?

Er zijn meerdere kanalen om extern personeel aan te trekken, onder meer werving- en selectiebureaus, uitzendorganisaties en detacheringsbureaus. En diverse constructies, zoals werving en selectie, uitzenden en detacheren. En er bestaan uiteenlopende condities.

Voor welk kanaal kiest u? Voor welke constructie? Tegen welke condities?

Personeelsinkoop

Met “Personeelsinkoop” profiteert u van onze brede kennis en ervaring van de detacherings- en personeelsadviesbranche. Onze dienst is maatwerk en kan er als volgt uitzien.

  • Na een uitgebreide inventarisatie binnen uw organisatie maken we een personeelsinkoopplan. Hierbij baseren we ons op uw huidige en de verwachte toekomstige behoefte aan personele ondersteuning. Het plan bevat gegevens over functies, verlangde kennis en eraring, aantallen medewerkers, verwachte periodes, constructies en overige voor uw bedrijf relevante criteria.
  • Na uw akkoord op dit plan, benaderen en briefen we meerdere leveranciers en vragen hen offerte uit te brengen, toegespitst op uw specifieke vraag. We beoordelen de offertes op inhoud en condities, voeren gesprekken met een aantal leveranciers en maken voor u een voorselectie.
  • Tot slot adviseren u we over de mogelijke contractvormen met de door u gekozen leveranciers.

Resultaat

Met behulp van “Personeelsinkoop” bent u ervan verzekerd dat u de juiste personeelsdiensten inkoopt, bij de juiste leveranciers en tegen de juiste condities.

 
Copyright 2015 Baanidee   Sitemap    Inloggen