Zoeken

Emaus 59
3135 JC Vlaardingen

Beemdstraat 4
5964 AK Son en Breugel

t. 06 22913903
e. info@baanidee.nl

Iedereen op de juiste plek?


Voor elke organisatie is het van vitaal belang dat alle functies goed, tijdig en in samenhang met elkaar worden ingevuld. Voor het behalen van de gestelde doelen op de korte termijn én voor de continuïteit van de onderneming op de langere termijn.
Daarnaast is de opbouw van het personeelsbestand heel belangrijk. Onder meer wat betreft leeftijd, opleiding, vakkennis en ervaring, lengte dienstverband, competenties, diversiteit, instroom van jongeren, doorstroom, ziekteverzuim en uitstroom, onder andere door pensionering.
Op basis van deze gegevens kunt u goed, en leeftijdsbewust, personeelsbeleid voeren.

Hoe ziet uw personeelsbestand eruit? Zit iedereen op de juiste plek? En over 1, 2 of 5 jaar?

De meeste werknemers zoeken een leuke en uitdagende baan en willen zich ontwikkelen. Daarom zoeken ze steeds het bedrijf dat ze die mogelijkheid biedt en ze waardeert, inspireert en uitdaagt.

Heeft u nu de juiste mensen in dienst? Hoe houdt u ze vast? En over 1, 2 of 5 jaar?

De belangen van werkgevers en werknemers lijken niet altijd op elkaar aan te sluiten.

Welke actie onderneemt u om iedereen op de juiste plek te krijgen en te houden?


Personeelsblik

Met onze “Personeelsblik” krijgt u goed zicht op uw huidige personeelsbestand en dat voor de komende jaren. Hierbij baseren we ons op de actuele situatie, de trend van de afgelopen jaren en de doelstellingen die u wilt bereiken. Bij de inventarisatie gaan we uit van de informatie die we van u ontvangen, uw personeelsbeleid en de gegevens van uw personeelsadministratie. Aan de hand van deze gegevens maken we een analyse op basis waarvan we ons advies uitbrengen.

Het beste beeld krijgt u als we ook een inventarisatie onder uw werknemers uitvoeren, waarin we hen bevragen over hun achtergrond, ontwikkeling, verwachtingen en toekomstplannen. 

Resultaat

Met de uitkomsten van “Personeelsblik” weet u precies hoe uw personeelsbestand er nu uitziet en hoe, in grote lijnen, in de komende jaren. En welke (leeftijdsbewuste) acties wij adviseren om iedereen op de juiste plek te krijgen en te houden, waardoor u uw doelstellingen realiseert.

 
Copyright 2015 Baanidee   Sitemap    Inloggen