Zoeken

Emaus 59
3135 JC Vlaardingen

Beemdstraat 4
5964 AK Son en Breugel

t. 06 22913903
e. info@baanidee.nl

Artikel details

'Chagrijnig personeel kost miljarden'

AMSTERDAM - Werknemers die met tegenzin hun werk uitvoeren, zijn een enorme schadepost voor de Nederlandse schatkist. Dat verlies loopt met name in het midden- en kleinbedrijf zelfs op tot een jaarlijkse derving van 15 miljard euro. 
Chagrijnig personeel is vaker ziek, brengt voor de baas minder geld in het laatje en dat scheelt weer belastinginkomsten. Een en ander blijkt uit een studie van verzekeraar Centraal Beheer, uitvgevoerd door een adviesbureau.

''Vooral in de ict, de zorg en bij de overheid zien we de onvrede groeien’’, aldus de directeur van het adviesbureau in de Telegraaf.

“Als iemand het niet naar zijn zin heeft, beïnvloedt dat de arbeidsproductiviteit. Met als gevolg een dalende winst en lagere belastinginkomsten.” Het adviesbureau adviseert ontevreden personeel dit bij de werkgever aan te kaarten.

You must be a registered subscriber in order to view this Article.
To learn more about becoming a subscriber, please visit our Subscriber Services page.

Terug
AMSTERDAM - Werknemers die met tegenzin hun werk uitvoeren, zijn een enorme schadepost voor de Nederlandse schatkist. Dat verlies loopt met name in het midden- en kleinbedrijf zelfs op tot een jaarlijkse derving van 15 miljard euro. Geschreven door: Rikco Alers
Datum geplaatst: 3-5-2011
Aantal keer bekeken: 7758
Fout Er is een fout opgetreden.
Error: Unable to load the Article Details page.

  

Copyright 2015 Baanidee   Sitemap    Inloggen