Zoeken

Emaus 59
3135 JC Vlaardingen

Beemdstraat 4
5964 AK Son en Breugel

t. 06 22913903
e. info@baanidee.nl

Artikel details

Werk maakt bijna helft Nederlandse vrouwen gelukkig

AMSTERDAM - Bijna de helft van de vrouwen zegt dat werk gelukkig maakt. Vrouwen met een baan geven hun geluk namelijk een hoger cijfer; dat geldt ook voor vrouwen met een relatie. Gemiddeld geven ze een 7,3.
Dat blijkt uit de Libelle Geluksbarometer 2011, een onderzoek in samenwerking met Motivaction onder 527 Nederlandse vrouwen in de leeftijd van 25 tot en met 55.
Ondanks turbulente tijden beoordeelt de helft van de Nederlandse vrouwen in de leeftijd van 25 tot en met 55 jaar haar geluk met een 8 of hoger.Vrouwen zonder kinderen vinden dat hun relatie beter is (89 procent) dan vrouwen met kinderen (82 procent).
Opgeruimd
Opvallend is dat de grootste bronnen van geluk niet te maken hebben met geld, bezit of status: 60 procent noemt het gezin het belangrijkste in het leven, gevolgd door liefde (57 procent) en goed in je vel zitten (54 procent). Ook opgeruimd zijn maakt blij: 68 procent is gelukkig als het huis aan kant is.
You must be a registered subscriber in order to view this Article.
To learn more about becoming a subscriber, please visit our Subscriber Services page.

Terug
AMSTERDAM - Bijna de helft van de vrouwen zegt dat werk gelukkig maakt. Vrouwen met een baan geven hun geluk namelijk een hoger cijfer; dat geldt ook voor vrouwen met een relatie. Gemiddeld geven ze een 7,3. Geschreven door: Annemiek Hol
Datum geplaatst: 30-3-2011
Aantal keer bekeken: 8222
Fout Er is een fout opgetreden.
Error: Unable to load the Article Details page.

  

Copyright 2015 Baanidee   Sitemap    Inloggen